Yhtye

Vesa Salmi, Tipi tuovinen

Kylmäojan kanttorit on kokeneiden lauluntekijöiden ja muusikoiden yhteenliittymä. Kolmen kanttorin lisäksi keikoille ja äänityksiin osallistuu muita muusikkoja tarpeen mukaan.

Kanttori Tipi Tuovinen: tuottaja-sovittaja, basso & kitarat, taustalaulu. Tipi on äänituotannon ammattilainen pitkän kaavan mukaan, täältä voi ihmetellä sitä. Tuotanto ja suurin osa biisien sovituksista. Säveltääkin jos on pakko.

Kanttori Ossi Peura: säveltäjä-sovittaja, kosketin- ja kielisoittimet, taustalaulu. Ossi on Sibelius-Akatemian intendentti evp. Sovituksia. Tekee oikeita sävellyksiä.

Kanttori Vesa Salmi on laulaja-lauluntekijä; hän toimii yhtyeen tekstintekijänä, kantrisäveltäjänä ja urhokalevakekkosena. Laulu ja kitara.

2021-2023: tallennuksissa ovat olleet mukana rumpalit Anssi Nykänen, Antti Riikonen ja Thomas Rönnholm, kitaristi Joona Rinne, sekä taustalauluissa Veera Railio. Miksaus ja masterointi: Kari Laaksosen mainio Raja-Audio -studio. Tallennuspaikkoina ovat olleet Raja-Audio, legendaarinen Finnvox sekä Kylmäojan raikas jälkituotantostudio.